Преминете към основното съдържание

Hermès в Париж: Класики, неподвластни на времето

Най-луксозните кожени дрехи и аксесоари от подиумите в Париж

Светът на модата е в непрекъснато търсене на "новото". И това е една от причините, поради които сме влюбени в тази вечно преобразяваща се индустрия! Но понякога се появява колекция, която е толкова красива, че не може да бъде причислена към определено десетилетие или стил. Дрехи, които можем да носим с години и след това да предадем на дъщеря си; които носят почерка на бранда, без да са претопени в логото му. Една такава колекция представи Hermès тази седмица в Париж.

Силата на марката, а именно безкомпромисно качествено направени дрехи, естествена кожа и елементи от конната езда, блеснаха по подиума в неочаквани кройки и практични връхни дрехи. Почти невероятно е как един обикновено непокорен материал може да се движи толкова плавно и да изглежда толкова естествено. Детайлите, създадени с него, включваха плисирани поли с двупластово вплетени кожени ивици, както и блуза и рокля с кръстосан гръб.

Голямо внимание беше обърнато на хиперболичните джобове, препратка към облеклото на професионалните жокеи, едно от основните вдъхновения за модната къща от началото на създаването й.

Последно, но не по важност: аксесоарите включват равни сандали с преплетени кожени каишки и чанти в кубически форми.

Пълната колекция вижте в галерията по-долу:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser