Преминете към основното съдържание

Хиалурон без инжекции в лицето

Наоми Уотс е лице на нова козметика за лице, с която може да върнете младостта му, без да използвате инжекции

След определена възраст (за всяка жена е различна) много от нас започват да забелязват промяна в лицето, която настъпва неусетно – скулите започват да се изострят, появяват се онези издайнически нежни, но забележими гънчици от двете страни на устата, усмивките ни създават мрежички около очите ни, а вдлъбнатините около тях са съвсем очевидни. Повече от половината жени в този момент посягат към инжекциите с хиалуронова киселина за постигане на плътност.

Някои изследователи в упорити изследвания са успели да разберат какво се случва в дермата след инжектиране на филър и какви биологични механизми биват предизвикани в дермата в седмиците след това. Жените, които прибягват до такива инжекции са основно на възраст между 35 и 55 години. Много от тях баче искат да изглеждат естествено, без приятелите им да си кажат: „Ясно, поставила си е инжекции!“

Вдъхновени именно от инжекциите с хиалуронова киселина и ефекта от тях Loreal Paris създават първата серия продукти за възстановяване на плътността на лицето за ежедневна употреба Revitalift Filler [HA]  с най-високата концентрация на хиалуронова киселина. 

Подходът на Loreal Paris е да предизвика реакция на кожата, по-значителна от тази при инжекция и да подбере вещества, които се активизират, за да възстановят пълнотата на епидермиса и да стимулират синтез на колаген в дълбочина. Така се стига до микрометричната хиалуронова киселина с ниска молекулна маса, която прониква лесно през епидермиса и оказва своето дълбоко действие в допълнение към хидратиращите си свойства.

Полизахариден екстракт от ръжено семе стимулира разпъването на фибропластите, което подпомага постигането на по-стегната кожа. Уплътняващата формула е вложена в крем и в концентрат. Ден след ден при употребата им кожата е с възстановена плътност. Лицето отново изглежда хармонично. Възстановената плътност в скулите, бузите и лицевия контур придава на лицето по-младежки вид.  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser