Преминете към основното съдържание

Хилъри Дъф с послание към хейтърите

"Гордея се с недостатъците си", казва певицата
Хилъри Дъф
Хилъри Дъф © getty

Хилъри Дъф, бившата Дисни звезда, се обърна към Инстаграм днес, за да изпрати съобщение на всеки, на който му е хрумнало да критикува тялото й. 

"Тялото ми ми даде най-големия подарък на живота - Лука, преди 5 години", каза тя, като се позова на сина си. "Завъшвам 30 през септември и тялото ми е здраво и ме отвежда там, където трябва да бъда. Дами, нека да се гордеем с това, което имаме и да спрем да губим ценно време в дни, в които желаем да сме по-различни, по-добри и по-перфектни." Хилъри завърши посланието със запомнящ се хаштаг, към всички тези, които не са съгласни с начина, по който тя изглежда. 

 

 

 

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

 

 

Цялото й послание под снимката е следното: 

"Публикувам това от името на младите момичета, жени и майки от всички възрасти. Наслаждавам се на почивката си със сина ми след дълъг снимачен сезон, в който бях далеч от него в продължение на няколко седмици през тези месеци. Тъй като уебсайтовете и списанията обичат да споделят "недостатъците на знаменитостите" - и аз ги имам! Тялото ми ми даде най-големия подарък на живота - Лука, преди 5 години. Аз навършвам 30 през септември и тялото ми е здраво и ме отвежда там, където трябва да бъда. Дами, нека се гордеем с това, което имаме и да спрем да губим ценно време и дни, в които желаем да сме по-различни, по-добри и по-перфектни. Вие хора, (знаете кой сте!), добре знаете как да разрушите настроението на някого, а сега сте и боди-шеймъри. #kissmyass"

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser