Преминете към основното съдържание

PETA и Хоакин Финикс показват истината във фабриките за кожа в Китай

Само брутални кадри с насилие ли са в състояние да ни накарат да се замислим за отношението към животните?
Хоакин Финикс
Хоакин Финикс © Shutterstock

Купувайки поредната чанта, ръкавици или нови кожени ботуши, много от нас не се замислят (или умишлено избягват да го правят) какво стои зад производството на луксозните кожени изделия и по-точно с какви методи са добити материалите. Организацията PETA, която се бори за етично отношение към животните, винаги е използвала всяка възможност, за да призове не само към това да си даваме сметка как се добиват кожите. Организацията държи да знаем как именно става това и често пуска видеа с брутални кадри на насилие над животни. За жалост! Към каузата се присъединяват известни личности от света на шоубизнеса, които изпозлват популярността си, за повишаване на вниманието на човечеството към наболелия проблем. 

Съвместно с актьора Хоакин Финикс организацията излъчи поредното видео по темата. В него Финикс призовава да не купуваме кожени изделия и разказва за това как в китайските фабрики, кожата се добива чрез убийството на бездомни кучета. Кадрите са наистина страшни, но са реални и са част от разследване на PETA в една от фабриките за производство на кожа в Китай. 

ВНИМАНИЕ, ВИДЕОТО СЪДЪРЖА КАДРИ НА НАСИЛИЕ НАД ЖИВОТНИ!

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser