Преминете към основното съдържание

Холи Бейли отвърна на критиките за ролята и в „Малката русалка“

До сега младата звезда не е коментирала недоволството към нея
© getty

Актрисата Холи Бейли, която беше избрана за ролята на Ариел във филмовия римейк на „Малката русалка“, отговори на критиките към външния и вид, който уж не е подходящ за този проект.

„Това е ролята, за която мечтаех. Не обръщам внимание на негативното, чувствам, че всичко ще бъде наред. Много се радвам, че съм част от този проект “, каза тя.


DISNEY ГЕРОИТЕ, КОИТО ЩЕ НОСИМ ТОЗИ СЕЗОН


Още в началото, когато Дисни потвърди каста за бъдещия филм много хора изписаха недоволството си онлайн. Критикуращите не харесваха, че за главна героиня на адаптацията е избрана тъмнокожа актриса. Някои смятат, че този жест е диктуван от натиска за разнообразие във филмовата индустрия, докато други припомнят, че киното е изкуство, а цветът на кожата на героя в този случай не е основен.

Сега Хари Стайлс води преговори със студиите на Дисни за участие в римейка на филма. В социалните мрежи се говори, че ролята на принц Ерик може да се даде на Чимин, който е член на корейската поп група BTS.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser