Преминете към основното съдържание

#HomeOfficeStyle: Взимаме пример от Кари Брадшоу

Пет стилни визии, вдъхновени от героинята от любимия на всички сериал "Сексът и градът"

Тези, които са следили култовия сериал "Сексът и градът", знаят, че Кари Брадшоу написа най-добрите си статии у дома, в апартамента си в Манхатън. Героинята на Сара Джесика Паркър намираше вдъхновение не само в житейските истории, но и в гардероба си.

Облечена в копринени блузи, уютни карирани фланелени ризи, цветни халати и понякога, за да си приповдигне настроението - в пера, тя разсъждаваше над приятелсвото, женствеността, мъжкото его и ... обувките.

Сега, когато модният свят призовава всички да седим под домашна карантина, имаме чудесната възможност най-накрая да се включим в една самодисциплинара мислия и да помислим как приятно и удобно да овладеем формата на дистанционна работа.

Кари Брадшоу ще ви покаже как да използвате най-готините си неща от гардероба, за да увеличите продуктивността си.

П като ПЕРА

Визиите ви за домашния офис изобщо не трябва да изглеждат неугледни. Кари Брадшоу съветва да не забравяме за пуловерите, роклите и жилетките с пера. Вкъщи дрес-кодът се определя изключително и само от нас самите.

ФЛОРАЛЕН КОПРИНЕН ХАЛАТ

Страхотна идея за един мързелив работен ден, когато изобщо не искате да ставате от леглото. Пролетното настроение е бонус, за което тук ни напомня яркия цветен принт.

КАТО ЗА СЪБИТИЕ

Животът е празник. Въпреки и дори когато седите между четири стени, напомнете си го това като си сложите нещо елегантно. Например, текстуриран топ в комбинация с перфектно пасващи към тях панталони. Ще видите как ще свършите още повече работа и даже още по-бързо!

БЯЛА МЪЖКА РИЗА

Удобна, красива и перфектна за условията в домашния офис. Дори не е нужно да слагаме нещо надолу. При видео разговори никой дори няма да се досети, че сте заложили на минимализма, а колегите ще ви завиждат на дисциплината и добрия вкус.

ЧЕРНА ТЕНИСКА И РИЗА

И все пак, има дни, в които просто искаме да се отдадем на вътрешния ни бунтар. Ако плановете ви за бъдеща ваканция, партита и музикални фестивали са се отменили, организирайте всичко това у дома. Включете любимия си плейлист, запасете се с бира, сложете си черната тениска и червена риза, точно като музикантите от 90-те години. В този си вид ще бъде по-забавно да работите и няма да се налага да се изчервявате в конферентни чатове с колеги.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser