Преминете към основното съдържание

Хотел Holiday Inn Пловдив – удоволствие от пътуването

Хотел Holiday Inn Пловдив заема водеща позиция сред предпочитаните места за настаняване в града под тепетата.

Сред основните му предимства са - отлично обслужване, добра локация, комфортни стаи, функционален конферентен център и уютен ресторант.

Удобствата за гостите се допълват от сауна, фитнес център, денонощна рецепция, безплатен Wi Fi навсякъде в хотела и станция за зареждане на електрически автомобили.

На по-малко от 14 минути пеша от Международния панаир, само на 3 км от магистрала А1, както и на удобно разстояние от Северната Индустриална Зона, хотел Holiday Inn Пловдив е дългогодишен доверен партньор на множество компании, за които предлага специални условия за корпоративно настаняване.

При организирането на събитие, изборът на място е от първостепенна важност. Хотел Holiday Inn разбира нуждите на бизнеса и осигурява всичко необходимо за организирането на частни и фирмени мероприятия.

Конферентният център на хотела разполага с три просторни, климатизирани конферентни зали, с дневна светлина и капацитет от 12 до 100 човека.

Техническото оборудване в залите е гаранция за безупречно протичане на Вашето корпоративно събитие – безплатен Wi Fi, мултимедия, екран, озвучаване, LCD монитори, презентационна техника и консумативи.

Може да разчитате на професионален ивент мениджър, както за безупречната предварителна подготовка, така и по време на провеждане на мероприятието.

Доверете се на екипа на Holiday Inn Пловдив, за да си гарантирате топло посрещане, професионално отношение и обслужване по висок стандарт по време на Вашия престой.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser