Преминете към основното съдържание

HUAWEI Watch GT 3 – елегантен смарт часовник с варианти за дами и кавалери

Ново технологично бижу за ценители

В навечерието на празничния сезон Huawei представя серията HUAWEI WATCH GT 3. Тя впечатлява със своя дизайн и естетика, която напомня на елегантните традиционни часовници, като същевременно осигурява двуседмичен живот на батерията (при 46mm версиите) и множество актуализации на своите хардуерни и софтуерни възможности. На българския пазар вече се предлагат четири варианта, два от които са специално насочени към дамите – Watch GT 3 42мм с каишки съответно Light Gold Milanese и White Leather. По-големият, 46мм корпус, е придружен със стоманена или черна каишка от флуороеластомер. Сега вече и дамският вариант поддържа приемане на обаждания през Bluetooth свързаност със смартфон.

Елегантност в класиката

HUAWEI Watch GT 3 се предлага в два размера – 46мм и 42мм, като и двете версии носят духа на традиционните елегантни часовници, а вариантът в 42мм добавя подчертана деликатност и мекота в дизайна. Не се подвеждайте от това, че и двете версии са ултра леки (42.6 гр и 35 гр съответно) - 42 милиметровият Watch GT 3 е по-тънък, което го прави перфектен избор за онези, които предпочитат по-фин дизайн.Предният корпус на серията HUAWEI WATCH GT 3 е изработен от неръждаема стомана, която е лека и здрава, устойчива на топлина и студ. Задната част е изработена от композитен материал от полимерни влакна, което осигурява повишена здравина.

Циферблатът на HUAWEI WATCH GT 3 3 е с подобрена разделителната си способност и оптимизиран размер. 3D прозрачното извито стъкло осигурява възможно най-добро изживяване във всяка точка на фокусиране. Можете да видите цялата важна информация само с един поглед.

За първи път в историята на GT серията HUAWEI WATCH GT 3 предлага въртяща се корона, която допълва интелигентното и интерактивно изживяване, независимо дали потребителят използва различните опции на менюто или сам настройва различните стойности.

За да предостави още по-персонализирано изживяване, новият смарт часовник предлага и персонализирани циферблати. Налице са около 10 000 дизайна, от по-смели до по-минималистични, елегантни или просто функционални – можете да изберете този, който отговаря на вашето облекло, настроение или план за деня.

Надежден личен асистент благодарение на издръжливия живот на батерията

Линията Huawei WATCH GT е емблематична със своя дълъг живот на батерията и GT 3 успешно наследява традицията – 46-милиметровата версия поддържа 14-дневен живот на батерията, докато 42-милиметровата предлага 7-дневен живот на батерията при типична употреба. За първи път в семейството на Watch GT, Watch GT 3 поддържа бързото безжично зареждане с масови безжични зарядни станции и безжични захранващи банки. Освен това, той е оборудван с функция за обратно безжично зареждане, така че потребителите могат да използват смартфон Huawei за бързо зареждане на часовника, без да се налага да носят зарядно устройство.

Обновен хардуер и софтуер за подобрено следене на здравето

Технологията TruSeen™ 5.0+ ви дава възможност да следите пулса си и кислородното насищане на кръвта както в покой, така и по време на тренировки. Новите смарт часовници разполагат и с ергономичен 2.5D гръб с отлично полирано извито стъкло, следващо формата на костта на китката. Този дизайн е не само удобен за носене, а и ефективно намалява интерференцията с външната светлина и подобрява качеството на измерването на пулса.

Следете здравето си с научна точност

В качеството си на здравен асистент, HUAWEI WATCH GT 3 предлага целодневно следене на насищането на кръвта с кислород и измерване на температурата на кожата. В комбинация с 24/7 следене на пулса, той обръща внимание още на дишането, стреса и менструалния цикъл на дамите, за да бъде наистина полезен за подобряване на здравето. Технологията за проследяване на съня - HUAWEI TruSleep™ 2.0, предоставя подробни данни и стотици предложения за подобряване на качеството му.

Здравословният лайфстайл предлага множество елементи, които ни помагат да останем в нужния баланс. За лесното им проследяване работи обновеното приложение, което може да се изтегли от AppGallery за потребителите на Android и AppStore за тези на iOS. То позволява задаване на персонализирани ежедневни напомняния, като например за приемане на вода, лекарства, медитации, своевременно приготвяне за сън, обем на тренировките и дори напомняне да запазим оптимистичното си настроение.

Професионален треньор на китката ви

HUAWEI WATCH GT 3 предлага над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, така че имате голям избор, сред който да намерите най-подходящия и приятен за вас. Часовникът предлага и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици. Можете да задават свои тренировъчни цели и да следите резултатите в реално време както от самия часовник, така и от приложението HUAWEI Health на свързания смартфон.

Watch GT 3 е съвместим с 30 приложения, включително популярни фитнес приложения. А тези, които обичат да тренират на открито, могат да се възползват от двучестотно GPS позициониране, което осигурява по-точно геолокиране на картата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser