Преминете към основното съдържание

Художник, танцьор или просто божественият IMMA

Открихме един безкраен източник на вдъхновение
© Instagram

Често в социалните мрежи можем да открием вдъхновението, което в реалността ни липсва. Или неочаквано да задържим погледа си върху снимки, които са истински магнетични. Такива са тези, които публикува в своя профил Джерод Кентрел – лондонски артист и художник, който е известен под псевдонима IMMA. Както самият артист споделя, IMMA е микс от детските му спомени за жените, сред които е израснал и чиято култура е попивал: от роднините си до Тина Търнър и героините от оперетите през 80-те. Неотдавна артистът създаде свой профил в Instagram, в който публикува снимки от многобройните си участия, както и бекстейдж на снимки за различни списания и проекти. Един от най-известните му такива е видеоклипът „Good to Love“ на FKA twigs.

Кентрел доста се е потрудил, докато стигне до момента да се радва на плодовете на труда си. Отначало той се занимавал с гимнастика, но неговата треньорка му предложила да се запише в театъра на Алвин Ейли. Трудно, но постепенно достигнал до завидно ниво в танците, дори спечелил танцово съревнование и постъпил в консерваторията в Кънектикът, след което продължил обучението си в Холандия, но почти веднага получил покана за Atlanta Ballet. След около три години той вече се интересувал и от това да развива гласа си и постъпил в Parsons и Central Saint Martins. Ето как Кентрел натрупал завиден опит като артист и очевидно е доста вдъхновяваща личност.

Идеите, които можем да почерпим от него за стил и сценично присъствие, са безкрайни. Следете го!

Вдъхновяващият артист IMMA

Галерия

Вдъхновяващият артист IMMA

Снимки: www.instagram.com/its_me_imma/

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser