Преминете към основното съдържание

И домът има чувство за хумор!

Празнуваме Деня на шегата, като украсяваме жилището със забавни, но в същото време практични аксесоари
Комплект за сол и пипер и поставка за прибори от audenza.com
Комплект за сол и пипер и поставка за прибори от audenza.com © pressloft.com

И най-добре обзаведената къща има нужда от усмивки в нея! От нещо, за което погледът да се улови, върху което да се задържи вниманието и което да предизвика духовити коментари у гостите.

Като например – закачалката, на която ще си оставят връхните дрехи в коридора. Или пък аксесоарите за сервиране, с които ще им поднесете вечерята. Сред особено лесните начини да придадете настроение на дома си са и декоративните възглавници, поставките за книги, произведенията на изкуството, които ще окачите по стените.

© pressloft.com, Възглавници от myfriendpaco.com

Помислете обаче и за дребните детайли в кухнята и банята, които изненадват и зареждат с усмивки тъкмо защото са поставени на неочаквани места.

Разбира се, не е нужно да прекалявате. Но ако има време от годината, когато всякакво минаване на границата е добре дошло, то това е началото на април. Пожелаваме ви весел Ден на шегата и ви черпим с още празнична доза вдъхновение в галерията, от което да почерпите и за останалите дни на 2018-а...

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser