Преминете към основното съдържание

И Ева Мендес е бременна с второ бебе

Двамата с Раян Гослинг имат 19-месечна дъщеря Есмералда
Ева Мендес
Ева Мендес © FameFlynet

Бейбибумът в Холивуд продължава с пълна сила, като папараци уловиха бременната Ева Мендес. Досега красивата латина никъде не е обявявала, че двамата с половинката й Раян Гослинг ще стават родители за втори път, но желанието й да прикрие наедряващото си коремче е очевидно за всички видели разпространените в мрежата снимки. 

Въпреки че продължават да мълчат за бъдещото бебе, близки до 42-годишната Ева и 35-годишния Раян потвърдиха, че родителите ще зарадват малката Есмералда с братче или сестриче. Актьорите са споделяли в интервюта, че са щастливи със семейството, което имат и че искат да имат няколко дечица. 

© FameFlynet, Бременната Ева Мендес

Ева и Раян са заедно от 2011 г., като връзката им започна, след като двойката се запозна на снимачната площадка. Те имат 19-месечна дъщеря Есмералда, която упорито крият от медиите. Единствената им поява с нея е на празника Хелоуин, като личицето на момиченцето отново беше скрито под празничния грим. 

През 2016 г. ще се роди и второто дете на колегите им Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли. За бременността на актрисата стана ясно от папарашки снимки, на които ясно се вижда наедрялото й коремче. 

Автор: Ирена Късметска  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser