Преминете към основното съдържание

И Гавин е изневерявал на Гуен с бавачката

Аферата е продължила 3 години
Гуен и Гавин, докато бяха заедно
Гуен и Гавин, докато бяха заедно © Splash

По всичко личи, че съмненията на Гуен Стефани, че съпругът й Гавин й е изневерявал по време на 13-годишния им брак, ще се окажат напълно основателни.

Поне това твърди американско списание, което изнесе скандалната информация, че рокаджията е кръшкал на вече бившата си съпруга с бавачката на трите им деца. Аферата им е продължила цели три години.

И докато Гуен се е притеснявала Гавин да не й изневерява, докато е на турне с групата си, той й е кръшкал точно под носа, при това в семейния им дом.

Оказало се, че дългогодишната бавачка в семейството - Манди Ман, е направила впечатление на таткото не само заради грижите, които полага за момчетата му.

Гуен разбрала за забежката на мъжа й, след като прочела sms-и, които двамата си разменяли, както и голи фотоси, които бавачката изпращала на фронтмена на таблета му.

"Таблетът беше свързан с телефона на Гавин. Една от другите бавачки видя кореспонденцията им и я показа на Гуен", разказала запозната. По думите й певицата полудяла и побързала да поиска обяснение от мъжа си. Първоначално той й казал, че всичко е просто флирт. Няколко месеца по-късно обаче признал, че двамата имат афера. Това довело до решението на Гуен да сложи край на 13-годишния им брак.

© Splash, Гуен с дългогодишната им бавачка Манди

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser