Преминете към основното съдържание

Кейт Уинслет критикувана заради килограмите си

"Преодолях всички комплекси и страхове", казва актрисата
Кейт Уинслет
Кейт Уинслет © Getty images

Кейт Уинслет е поредната актриса, която проговори за проблема, който много млади актриси с наднормено тегло имат по пътя си към голямото кино.

"Когато бях на 14 години моята учителка по драма ми каза, че бих се справила добре в бизнеса, ако приемам роли само на дебели момичета. Вижте ме обаче сега! Вижте ме!", сподели след получаването на поредното си отличие за ролята си в "Стив Джобс".

"Това, което искам да кажа на всички млади момичета, които са били наранявани по този начин от свой учител, приятел или дори родител, да не слушат нищо от това. Защото именно това направих аз. Аз не слушах, а продължих напред и преодолях всички мои страхове, защото бях изпълнена с комплекси. Затова продължавайте напред, вярвайте в себе си", заяви още Кейт.

Наскоро една от тийн любимките - звездата от сериала "Малки сладки лъжкини" Ашли Бенсън, призна, че не е успяла да участва в няколко проекта, тъй като кастинг директорите са й казали, че е прекалено пълна за ролята и трябва да отслабне, за да просперира в кариерата.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser