Преминете към основното съдържание

И Лурдес стана модел

Щерката на Мадона е поредното звездно дете, което е част от индустрията
© Instagram

Голямата дъщеря на Мадона - Лурдес, влезе в ролята на модел и стана част от рекламната кампания на нов парфюм на Стела Макартни. 19-годишната студентка се снима без грим, което й позволява да покаже естествената си красота. На част от кадрите тя е заедно с други момичета - канадската музикантка Grimes, актрисата Аманда Стенбърг и активистката за правата на животните Кения Кински-Джоунс.

© Instagram

"Изключително съм щастлива, че Лола се включи в екипа на POP", написа дизайнерката към кадър, който е заснела на Лурдес. "Лола, която познавам през целия й живот, е в началото на своята кариера на артист. Тя е независима, вдъхновяваща и свободолюбива млада жена. Въпреки че е родена под светлините на прожекторите, тя е здраво стъпила на земята!"

© Instagram, Лурдес

От рекламните снимки на Лурдес ясно се виждат и татуировките върху пръстите на ръцете й. На дясната ръка тя е изписала mom ("мама"), а на лявата dad ("татко"), които са за Мадона и Карлос Леон.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser