Преминете към основното съдържание

И най-сексапилният мъж е...

Вижте всички останали през годините
Дуейн Джонсън, Идрис Елба, Джон Леджънд
Дуейн Джонсън, Идрис Елба, Джон Леджънд © getty

Късно снощи беше обявено името на най-сексапилния мъж на планетата за 2019 г. Сп. People присъжда титлата от 1985 г. насам. Първият й носител е Мел Гибсън.

Тази година очаквано или не изборът падна върху певеца Джон Леджънд. Носителят на куп награди, сред които „Грами“, „Еми“, „Златен глобус“ и „Оскар“, и съпруг на модела Криси Тейгън сподели, че се вълнува, но и че е малко уплашен, защото сега всички ще го гледат под лупа и ще се питат дали изобщо заслужава титлата. Още повече че я наследява не от кого да е, а от Идрис Елба.

Певецът пусна пост в Туитър и Инстаграм със снимка на Елба и своя собствена от 1995 г., на която изглежда... далеч от секси, меко казано. Текстът към поста гласи: „Джон от 1995 г. би бил много озадачен, че идва след Идрис Елба като най-сексапилния мъж. По дяволите, Джон от 2019 г. е също толкова озадачен, но... благодаря, сп. People, че ме намирате за секси!“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикация, споделена от John Legend (@johnlegend) на

 

Елба побърза да го поздрави, като сподели поста му с текст „Поздравления! Заслужаваш го!“, и добави шеговит коментар по адрес на Дуейн Джонсън-Скалата, носител на титлата за 2016 г.

Криси Тейгън, която, както знаем, е доста активна в социалните мрежи, пусна, разбира се, няколко възторжени поста по повода. В тях тя споделя колко много се гордее със съпруга си и каква чест е това за нея.

В шоуто „Гласът“, на което Леджънд е жури заедно с Блейк Шелтън, Гуен Стефани и Кели Кларксън, певецът каза с усмивка: „Най-после впечатлих жена си!“.

Ето и пълният списък с най-сексапилните мъже от 1985 г. до 2019 г. Някои от звездите са били носители на титлата по два пъти.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser