Преминете към основното съдържание

И ние дадохме своя принос с „Капачки за бъдеще“

С малки стъпки в голямата кампания, която за 2 години подмени 12 кувьоза в България
Главният редактор на ELLE предаде капачките, събрани от "СББ Медиа"
Главният редактор на ELLE предаде капачките, събрани от "СББ Медиа"

„Чудесни хора има в България! ЧУДЕСНИ!“. Това са думите на Мартина Йорданова и Лазар Радков броени дни преди поредния старт на тяхната кампания Капачки за бъдеще.

От петък на различни места в България доброволци събират дарения от стари капачки, рециклират пластмасата и със средствата подменят стари кувьози.

Когато преди по-малко от 2 години Мартина и Лазар стартират инициативата, не очакват тя да се превърне във вайръл събитие. До момента са рециклирани над 140 000 кг пластмаса, закупени са 12 кувьоза в градовете Червен бряг, Чирпан, Ботевград, Нова Загора, Троян, Кнежа , Левски, Бяла Слатина, Мездра, Първомай, Харманли и Велинград.

В поредната акция за събиране на "Капачки за бъдеще" ние от „СББ Медиа“ също дадохме своя принос. Част от капачките събираме в офиса, но по-голямата част са от турнето на National Geographic Kids и принос имат най-малките фенове на списанието, които дадоха достоен пример!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser