Преминете към основното съдържание

И пак е време за яките австралийски пожарникари!

Дойде време яките австралийски пожарникари да ни разгорещят! В новия им календар за 2018 година обаче ще се радваме не само на мускулестите огнеборци, но и на сладките им компаньони. Всяка година по това време пожарникарите в Австралия се...

Дойде време яките австралийски пожарникари да ни разгорещят! В новия им календар за 2018 година обаче ще се радваме не само на мускулестите огнеборци, но и на сладките им компаньони.

Всяка година по това време пожарникарите в Австралия се събличат, за да позират за своя годишен календар. Продажбата му е с благотворителна цел, а календарът се превръща в изключително събитие. Пожарникарите не получават хонорар за участието си в проекта.

Тази година пожарникарите обединиха усилия със зоопарка на Стив Ъруин, като се снимаха да с типични австралийски животни. С продажбите си календарът ще набира средства и за пострадалите от пожари жертви. Очаква се да излезе и документален филм за кастинга, снимките и календара. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser