Преминете към основното съдържание

И Уинона Райдър проговори за връзката си с Джони Деп

Двойката се влюби покрай лентата „Едуард ножицата“
Уинона и Джони
Уинона и Джони © Splash

Уинона Райдър е поредната бивша половинка на Джони Деп, която проговори за връзката им, след скандалните разкрития на Амбър Хърд. Подобно на Ванеса Паради и на някои от останалите му ексгаджета, 44-годишната актриса категорично отрече той да й е посягал. 

„Джони никога, абсолютно никога не е проявявал насилие спрямо мен. Никога не се е държал по този начин“, обяви Уинона. Актрисата обясни още, че е шокирана от обвиненията и че не може да повярва, че той е проявявал подобно поведение, спрямо която и да било жена.

„Познавам Джони като изключително добър, любящ и грижовен човек, който е много загрижен за хората, които обича“, допълва още екслюбимата на звездата от „Карибски пирати“.

„Все пак не съм присъствала по време на скандалите им и не мога да знам какво точно се е случило. Затова и не искам да наричам никого лъжец. Просто казвам, че е трудно да си го представя. Но ние бяхме заедно преди много време, а връзката ни, която продължи четири години, беше една от най-важните в живота ми“, категорична е Райдър. „В шок съм от обвиненията, защото никога не съм го виждала да проявява насилие към когото и да било.“

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser