Преминете към основното съдържание

Яна Маринова: „Да се събудим и да забележим готините мъже!“

От новия брой на списание ELLE
Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев в „Диви и щастливи“
Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев в „Диви и щастливи“

„Важно е да обичам трудностите и да се забавлявам с това, да им хвана цаката“, твърди една от най-красивите български актриси. Говорим си с нея за женското приятелство, за мъжете, за новата българска екшън комедия „Диви и щастливи“.

„Partners in crime“ или нещо повече е приятелството между Мила и Боряна?

Химия е. Нещо някога в живота си си направил добре и получаваш шанса за такова приятелство. Двете се допълват. Мила е писателката, тя размишлява и познава фината материя. Боряна е мъжкараната, тя повече действа. Но и двете са фенове на приключенията. Вървят ли двама на дълъг път и път да няма, не ще се спрат...

Ако трябва да избираш между най-добрата си приятелка и мъж, какъв ще е резултатът?

Най-добрата ми приятелка никога няма да ме накара да избирам! Тя ме обича такава, каквато съм била, каквато съм в момента и каквато ще бъда някой ден. Приятелството е привличане, любов, притегателна сила към някого, който те кара да се чувстваш по-съвършен като човек. Някой те допълва там, където ти си слаб. И искаш да се научиш от него. Приятелството не изисква жертви. То просто се случва с лекота. И един ден някой ти казва: „Обичам те за всичко, което ми даде“, а ти имаш чувството, че той ти е дал много повече.

Боряна като Яна ли е? Или Яна е като Боряна? Лесно ли се свърза с образа?

Боряна е като Яна преди 15 години. Зверче, заключено в клетката на собствения си ум. Една жена, която се доказва на всички други и е забравила, че всъщност трябва да се докаже единствено на себе си, за да паднат решетките. Лесно ми беше, признавам. Дълбоко в себе си имах нужда от приключване в онзи период. Боряна ми даде възможност да се почувствам свободна от тогавашните си предразсъдъци. Сега други жени са „зад решетките“ и вярвам, че „Диви и щастливи“ ще ги провокира да ги счупят. Ние, жените, трябва да се събудим, за да забележим готините мъже. Защото в крайна сметка готиният мъж заслужава да получи момичето. :)

Цялото интервю с Яна Маринова четете в новия брой на сп. ELLE!

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser