Преминете към основното съдържание

Ярки цветове за новия сезон от Versace, Moschino и Fendi

Есенно-зимните колекции за сезон 2017/2018 ще разчупят до краен предел мъжката мода и ще дадат много цвят и настроение

Тази година Милано даде силна заявка за страхотна мъжка мода за следващия сезон. Ефектни ревюта, разнообразни модели и много цвят са ключовите думи тази година. Всички марки се представиха повече от отлично и показаха, че и мъжката мода може да бъде различна и ефектна. Ярките цветове бяха на почит, а три от най-обичаните брандове представиха страхотни модели, които със сигурност ще се превърнат в хит през следващия сезон. 

Ярко червено - това е един от цветовете, който не сме свикнали да виждаме често в топтенденциите на есента и зимата. Ярко червеното, сравнявано от дизайнерите с цвета на кръвта, изразява смелост и страст и колкото да казват, че в годината на Петела не трябва да се носи червено, Версаче е решила да не се съобразява с това. В колекцията се забелязва още, че любимото на всички мъже каре има своя главна роля и няма намерение да излиза от топтенденциите поне в следващите два сезона. 

Versace AW 17/18

Галерия

Versace AW 17/18

IMaxTree

Искрящо оранжево - един от водещите колоритни трендове е именно този цвят! Страхотният мандаринен оттенък е сред топ нюансите на мъжките колекции за 2017/2018. Fendi и Moschino са решили да заложат именно на него.

Fendi AW 17/18

Галерия

Fendi AW 17/18

IMaxTree

Модният подиум на двете марки беше обсипан с комбинации, като съчетаване на оранжево с други огнени и земни цветове или с неутрални и тъмни тонове за получаване на красив контраст.   

Moschino AW 17/18

Галерия

Moschino AW 17/18

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser