Преминете към основното съдържание

Идея за закуска: Тиквени мъфини с ниско съдържание на въглехидрати

Започнете деня с нещо вкусно и полезно.

Когато навън застудее, най-лесният начин да се стоплите и ободрите е да хапнете нещо вкусно. Предлагаме ви да започнете от закуската и да приготвите тези нисковъглехидратни тиквени мъфини.

Продукти:

Бадемово масло – 120 гр

Пюре от тиква – 80 гр

Яйца - 2 бр.

Подсладител - 80гр

Бакпулвер - 1 ч.л.

Тиквени семки или ядки за поръсване - 60гр

Приготвяне:

С помощта на миксер смесете всички съставки до гладкост.

Изсипете готовото тесто във форми за печене. Отгоре поръсете с тиквени семки или ядки.

Поставете в предварително загрята на 180 градуса фурна и печете 20 минути. Проверете дали са готови с клечка за зъби. След това оставете мъфините да се охладят и ги извадете от формата.

messages.loading
Горе
ELLEworld twitter-logo-silhouette pinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser