Преминете към основното съдържание

Идрис Елба се раздели с жена си. Наоми Кембъл ли е новата му?

Ексдвойката има 2-годишен син
Идрис с бившата си половинка Наяна
Идрис с бившата си половинка Наяна © Getty images

Британският актьор Идрис Елба, който се превърна в звезда от световна величина през последните години и дори е спряган за следващия Джеймс Бонд, се раздели с дългогодишната си половинка. Тъмнокожият актьор се изнесе от дома, в който живееше с ексгаджето си Наяна и двамата заедно отглеждаха близо 2-годишния си син Уинстън.

Приятели на звездата разкриха, че той се е нанесъл в друга сграда, която обаче е в близост до стария му дом. Причината е, че иска да е по-близо до момченцето си.

"Раздялата стана бързо и тихо, без излишно напрежение.... Жалкото е, че се случи това с Идрис, който в момента постига най-големите върхове в кариерата си, но не може да сподели щастието с жена си", обяснява близкият на актьора.

Британските медии обаче побързаха да уточнят, че раздялата на Елба и половинката му се случва само няколко дни, след като папараци го уловиха на интимна вечеря с модела Наоми Кембъл. Това моментално доведе до слуха, че актьорът и манекенката са двойка.

© Splash, Идрис и Наоми бяха щракнати заедно

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser