Преминете към основното съдържание

Играта „UltraBOOST X” убеди много жени, че спортната обувка за тях вече съществува

Играта на elle.bg и adidas „UltraBOOST X” е в разгара си и постоянно получаваме коментари и мнения на участничките. Прекрасно е да споделяте впечатленията си от новата уникална спортна обувка UltraBOOST X. Абсолютно сме съгласни с всички вас...
Блогърката Сирма Маркова бе една от първите, които избраха adidas Ultra BOOST X
Блогърката Сирма Маркова бе една от първите, които избраха adidas Ultra BOOST X

Играта на elle.bg и adidas „UltraBOOST X” е в разгара си и постоянно получаваме коментари и мнения на участничките. Прекрасно е да споделяте впечатленията си от новата уникална спортна обувка UltraBOOST X. Абсолютно сме съгласни с всички вас – в момента, в който сложим на краката си тези спортни обувки, веднага разбираме, че до този момент не сме се чувствали по-комфортно.

Има и още нещо – доста от вас споделят, че само обуването на обувките като че ли „събуждат желанието“ на краката ни за тичане. Дори и да не сте т. нар. Атлетичен тип жена, оставете на спортната обувка UltraBOOST X да си свърши работата. Структурата на свода, комфорта на конструкцията Primeknit, структурата в областта на пръстите, петата на UltraBOOST Х е с по-тесен дизайн – усещайки реално въздействието на тези качества върху крака ви, е достатъчно да промените критериите си за това каква трябва да бъде спортната обувка за жени.

Модният редактор на списание ELLE България Димитрина Иванова също разходи чифт Ultra BOOST X.

Снимките на участничките са показателни – спортната обувка adidas UltraBOOST X е не само комфортна, но и модерна, и всеки иска да се снима с нея!

Онлайн редакторът на elle.bg Люба Вангелова избра т. нар. Infinity селфи, което има добавена стойност.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser