Преминете към основното съдържание

Илон Мъск и Граймс разделени „наполовина”

Човекът, който нарече сина си с абревиатура, продължава да говори загадъчно за личния си живот...

Ако в отношенията с партньора ви нещата не са съвсем наред, помислете - наполовина заедно ли сте или наполовина разделени? Изглежда, че самият Илон все още не е сигурен...

Съмнения, че в ексцентричното семейство на Мъск има проблеми, се появиха, когато партньорката му Граймс се появи на Met Gala сама, въпреки че преди това винаги бе в компанията на милиардера. „Ние сме наполовина разделени, но все още се обичаме, виждаме се често и сме в чудесни отношения“, сподели неочаквано Мъск пред Page Six.

Граймс и Мъск са заедно вече три години и имат едногодишен син, който носи името X Æ A-XII (непреведима игра на думи). Милиардерът и изследовател на космоса отбеляза, че той и Граймс ще продължат да отглеждат детето си заедно.

Но каква е причината за "полураздялата"? „Работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да съм постоянно в Тексас или да пътувам в чужбина, а работата на Граймс е в Лос Анджелис“, призна честно Илон. "Сега тя живее с мен, а бебе X е в съседната стая."(каквото и да означава това!). Отношенията на полуразделените Мъск и Граймс са все по-загадъчни.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser