Преминете към основното съдържание

Илон Мъск и Граймс ще стават родители

Инстаграм премахна снимката, с която певицата съобщи новината на света

По типичния си ексцентричен маниер Граймс, известната още като Клеър Бушър, сподели в социалните мрежи своя топлес снимка, с която обяви, че с Илон Мъск очакват дете. Ако погледнете отблизо, ще видите в корема на певицата дигитално добавено бебе.

Instagram обаче, останаха верни на своето "No Nipple" правило - в социалната мрежа не се допускат да се публикуват изображения, на които са видими женски зърна. „Знаем, че има моменти, в които хората може да искат да споделят голи изображения, които са с артистичен или творчески характер, но поради различни причини не допускаме голота в Instagram“, гласи политиката им.

Въпреки това възлюбената на Мъск качи снимката повторно премахвайки най-скандалната част от изображението - своите зърна.


Въпреки това се появиха и песимисти, които не повярваха, че Клеър и Илън ще стават родители.

Според тях по този начин Граймс намеква за издаването на новия си албум, но певицата опроверга тези конспирации в коментарите, описвайки бремеността като "състояние, наподобяващо война".


До Космоса и назад: Илон Мъск планира комерсиални полети на SpaceX през 2021 година

Вижте повече

До Космоса и назад: Илон Мъск планира комерсиални полети на SpaceX през 2021 година

Космическите туристи ще пътуват на кораба Starship

5 неща, които не знаехме за Мей Мъск

Вижте повече

5 неща, които не знаехме за Мей Мъск

Майката на ексцентричния милиардер Илон Мъск има интересен живот

Още по етикети

граймс , Илон Мъск
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser