Преминете към основното съдържание

Има ли място за лукс на Антарктида?

Вижте уникалният луксозен хотел сред ледовете
© hite-desert.com

Ако сте от онези хора, които обичат да се отпускат в съвършено различен стил от този на ежедневието ви, ако обичате да се провокирате, независимо дали времето и парите ви го позволяват, има хотел, който може да ви предложи незабравимо изживяване.

Зад историята на този хотел стоят трима приятели, които обичат приключенския туризъм. Идеята им за това бизнес начинание се ражда по време на една нощ, която изкарали в палатка сред ледовита буря. Тогава те се запитали защо всеки път подобно пътуване трябва да е придружено от студ, липса на храна и други утежняващи обстоятелства?

© hite-desert.com

Това е причината за съществуването на хотел "White Desert". До него е възможно да се стигне по вода и по въздух. Собствениците са на мнение, че подобна природна красота не трябва да бъде достъпна само за изследователи и приключенци. Вярно, сложно е да стигнете до там, но само една снимка на гледка от хотела е достатъчна, за да се замислите.

"White Desert" е петзвезден хотел, който предлага превъзходно ниво във всички отношения. Организирани са разбира се и различни видове пътувания с опитен водач и познавач на местността. Хотелът е построен на принципите на устойчивото развитие и грижа за околната среда. Тази почивка не е евтина, но ще остане в спомените ви завинаги – 8 дни ще ви струват 72 хиляди долара.

© hite-desert.com

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser