Преминете към основното съдържание

Иман припомни някои от най-емблематичните моменти на Дейвид Бауи

Феновете отбелязаха живота и завета на музикалния си идол
Иман и Дейвид Бауи
Иман и Дейвид Бауи © Getty images

В дните около смъртта на съпруга си Дейвид Бауи, който си отиде от рак на 69-годишна възраст, моделът Иман публикува в профила си в Instagram някои от най-запомнящите се моменти от кариерата на британеца.

Повечето кадри са шернати от други знаменитости, които не пропуснаха да поздравят колегата си и свой идол за рождения му ден, състоял се само три дни преди той да ни напусне завинаги. Други го поздравиха и за последния му албум, който беше реализаран и пуснат на пазара на 8 януари.

Иман не е пропуснала да сподели и емоциите, които я съпътстват след смъртта на дългогодишния й любим съпруг. "Страданието е истинско, така, както е и Господ", беше последният й пост в социалната мрежа.

Междувременно, след първоначалния шок, който феновете на Дейвид Бауи получиха от новината за смъртта му, хиляди от тях се събраха в родното място на идола си - Брикстън, южен Лондон, за да отпразнуват живота и завета, който той остави.

Почитателите на звездата се бяха издокарали в някои от най-емблематичните образи на идола си, пяха и танцуваха за британската звезда. В Ню Йорк звездата му на Алеята на славата, подобно в родината му, беше отрупана с цветя и свещи.

© getty images, Феновете на Дейвид окупираха дома му в родния Брикстън


 
Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser