Преминете към основното съдържание

Иман разкри формулата за успешния си брак с Дейвид Бауи

Моделът навърши 61 г.
Иман и Дейвид
Иман и Дейвид © Getty images

Един от най-успешните модели на всички времена - Иман, навършва 61-годишна възраст. Тази година обаче празникът й едва ли ще й донесе много положителни емоции, тъй като за първи път от 24 години насам, до нея няма да бъде съпругът й Дейвид Бауи. 

Британската музикална икона си отиде в началото на годината, след кратка битка с рака. В интервю Иман разкри и как двамата са успели да съхранят брака си толкова години. По думите на модела тайната е в това, че са се намерили в правилния момент. 

„Трябва да си в правилния момент от живота си, когато решиш да започнеш подобна връзка, защото тя трябва да бъде на първо място, да ти бъде приоритет в живота. Ако за теб кариерата е много по-важна, по-добре не се омъжвай и недей да имаш деца. Иначе рискуваш всичко да се разпадне“, споделя Иман. 

„Като жена съм наясно, че всички искаме да можем да се справяме с всичко, но няма как да се случи по едно и също време. Вижте кое ви е приоритет в настоящия момент“, допълва още сомалийката. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser