Преминете към основното съдържание

Имат ли връзка "приятелите" Кортни Кокс и Мат Лебланк?

Актьорите от хитовия сериал се събраха след години раздяла
Кортни Кокс и Мат Лебланк
Кортни Кокс и Мат Лебланк © dailymail

Папарашки снимки, на които "приятелите" от едноимения сериал Кортни Кокс и Мат Лебланк се целуват пред хотел в Лос Анджелис, обиколиха медиите и станаха причината да се разпространят слуховете, че двамата са вече интимни. Докато двойката обменя ласки, екранният Джоуи е обгърнал с лявата си ръка талията на колежката си, която от своя страна го е прегърнала през рамото.

Разпространените клюки принудиха Мат да обяви чрез своя говорител, че отношенията му с Кортни винаги са били само и единствено приятелски и продължават да бъдат такива.

Едва ли можем да не му вярваме, предвид факта, че пред хотела заедно с тях са останалите звезди от хитовия сериал, сред които и Дженифър Анистън. А поводът не е любовна среща, а гала вечер, посветена на режисьора Джеймс Бъроуз, който е реализирал няколко епизода на "Приятели" и който успя да сбъдне мечтата на феновете на поредицата да видят отново заедно екранните си любимци.

© dailymail, Кортни Кокс и Мат Лебланк

Само преди няколко месеца Кортни пък беше щракната да обядва с друг свой колега от поредицата - Матю Пери. Тогава също се заговори, че двойката може да пренесе любовните си чувства от екрана в реалния живот.

Кокс беше омъжена за актьора Дейвид Аркет в продължение на 14 години, като двойката се раздели през 2013 г. След това тя започна връзка с музикална от Snow Patrol Джони Макдайд. Двамата дори бяха сгодени и подготвяха сватба, но след 18-месечна връзка, решиха да се разделят.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser