Преминете към основното съдържание

Имате ли каки в гардероба?

Оказва се, че този цвят е конкуренция на сивия и синия за предстоящия сезон
© IMaxTree

Да, факт, каки е цвят, който не се радва на особена популярност, но в началото на пролетта ви съветваме да преразгледате отношението си към него. Не само защото дизайнерите са го избрали за дрехите си в голяма част от колекциите за сезона, но и защото неговата универсалност позволява той да изглежда еднакво добре както за тишърт, така и за копринена рокля.

Комбинацията на каки с други цветове е лесна и позволява да развихрите креативността си. Може би каки няма да се превърне в новото черно, но е възможно да остане в гардероба ви не само за пролетта, а през цялата година. Една по-лека алтернатива на милитъри стила, каки е един от любимите цветове на Джорджо Армани, който го използва често в колекциите си. Неразделна част от стила сафари, каки се използва отдавна и в бизнес гардероба.

От пясъчно до тъмнокафяво тази година каки обича подиума – виждаме го в колекциите на дизайнери от Никола Гаские до Лагерфелд. Rodarte и Marissa Webb го изпозлват за якета, Sonia Rykel го интерпретира в гащеризон с големи джобове. Сафари с милитъри смеси и Ralph Lauren, а Michael Kors остави само намек за военен ред в гардероба.

За нас е ясно, че цвят каки и авиаторските очила са неразделна двойка!


 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser