Преминете към основното съдържание

InaEssentials: Истинската история на семейния бизнес

InaEssentials: Семейният бранд за биологична козметика, който е създаден от учител по музика и пожарникар с две бебета и без бюджет, а сега достига до над 1,9 милиона доволни клиенти по цял свят. Истинската история на един семеен бизнес, който оставя траен отпечатък.

" История за провала, успеха, тъгата и многото щастливи моменти. Искаме да бъдем колкото се може по-открити с нашите клиенти и наистина да ги накараме да се почувстват като част от нашето семейство.'' - Веселина Ралчева - майка, основател на InaEssentials и биофермер на годината "2019"

InaEssentials: Семейният бранд

В тихите, обагрени полета в околностите на град Панагюрище, една малка семейна компания за натурална козметика разцъфтява и се превръща в световен феномен, който истински променя индустрията за биологична красота. InaEssentials, основана от Веселина Ралчева - биофермер на годината за 2019 г., и нейния съпруг, сега е свидетелство за качество, автентичност и почит към природата.

Семейната история

През 1999 г. Веселина и Николай, тя - учител по музика, а той -пожарникар, се осмеляват да се захванат с биологично земеделие. Жадувайки за промяна, те възраждат забравена традиция в родния си град и започват да отглеждат рози и лавандула. Въпреки рисковете, те, с двете бебета на ръце и още едно на път, прегръщат биологичното земеделие и засаждат семената на това, което ще се превърне в световна марка за биологична козметика.

До 2007 г. бизнесът им изпитва затруднения, което води до финансови проблеми. Веднъж дъщеря им Елена дори задава въпроса: "Ще обеднеем ли, ако си купя обувки?" Въпреки че създават качествени продукти, те нямат пазар. Всичко се променя, когато България се присъединява към ЕС през 2007 г., което отваря нови възможности и пазари за фирмата. През 2013 г. семейството най-накрая вижда печалба. Това пътешествие затвърждава убеждението им: с любов, вяра и усилия всичко може да разцъфти.

Появата на “InaEssentials”

През 2019 г. историята на семейството се преобръща, когато синът им Васил стартира InaEssentials - онлайн магазин за техните биологични продукти. Изневиделица започват да получават десетки поръчки, а всеки ден щастливи клиенти споделят своите истории с продуктите, които променили живота им! Семейството трябвало да се адаптира бързо. От самото начало всеки има роля - независимо дали става дума за ръчно пълнене на бутилки каничка по каничка, клиентско облсужване, опаковане на поръчки или създаване на публикации в социалните медии. Семеен бизнес до мозъка на костите.

Световното разрастване

Преломният момент в InaEssentials настъпва, когато те променят маркетинговия си подход от просто изброяване на характеристиките на продуктите към споделяне на своята история, ръководни принципи и отдаденост на биологичните практики. Клиентите по целия свят се впечатляват от тяхната прозрачност и искреност, което помага на бранда да получи бързо международно признание като надеждна и уважавана марка в производството на биологична козметика.

Биологични и натурални на всяка стъпка от процеса

InaEssentials продължава да бъде вярна на своите корени

Семейството се грижи за всяко растение - от засаждането до прибирането на реколтата, като полага максимални грижи. Те произвеждат хидролатите в семейната си дестилерия - пазител на традициите и символ на любовта им към природата. Крайните продукти биват бутилирани и етикетирани в техен собствен производствен център.

Това пътешествие е свързано не само с биологичните съставки, но и с трудолюбивите хора, коитос внимание и грижа събират всяка билка на ръка. Дълбоко убеждение на семейството е да цени всеки човек, история и ръка, които допринасят за развитието на бранда им. Ето защо още от самото начало те имат социална политика, която осигурява възможности за работа на хора от малцинствата.

Ангажиментът им за намаляване на въздействието върху околната среда, насърчаване на справедливата търговия и отговорно снабдяване ги кара да използват устойчиви земеделски техники и да предлагат рециклируеми бутилки.

Продуктите, които помагат на милиони хора в Европа и САЩ

Днес InaEssentials се гордее с над 1,9 милиона лоялни клиенти в цяла Европа и САЩ. Широката им продуктова гама предлага решения на ежедневни проблеми, свързани с грижата за кожата, косата и тялото, като мазна кожа и косопад. Действието на всеки продукт е клинично тествано и доказано. Последната им иновация за интензивна нощна грижа е разработена във високотехнологична лаборатория в Болоня, Италия, което гарантира, че клиентите получават само най-доброто качество.

Мисия отвъд печалбата

InaEssentials са истински благодарни на общностите, които ги подкрепят и вярват, че те също трябва да протегнат ръка. Ето защо се гордеят, че предлагат възможности за заетост на членове на малцинствени групи, като по този начин помагат да се запази техният поминък и да им се осигури по-добро бъдеще. Избирайки техните биологични продукти, вие не само подобрявате собственото си здраве и красота, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите.

Пренесете грижата за кожата и косата си на ново ниво

Открийте истинската сила на натуралната грижа за кожата, която дава трайни резултати

Присъединете се в света на InaEssentials и милионите доволни клиенти, които изпитват най-добрата грижа от природата. С всяка покупка вие не само инвестирате в благосъстоянието на кожата и косата си, но и оказвате положително въздействие върху живота на другите и помагате да имаме една по-чиста и зелена планета. Присъединете се към семейството и направете промяната още днес.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser