Преминете към основното съдържание

Индивидуалността е най-голямата тенденция на сезона

Най-доброто от седмиците на модата за есен-зима 2019/2020
© Imaxtree

Студеният сезон е модният Ренесанс. Това е времето, в което се показват новите колекции и тенденциите, които ще царуват през другата година, но също така е и моментът, в който имплементираме идеите, които дизайнерите са ни предложили като вдъхновение в началото на годината. До ноември, включително, играем с дължини, десени и текстури, миксирайки ги в съвършенните визии, с които искаме да се покажем на света. През зимните дни надяваме топлите палта и якета, отново със старанието да изглеждаме в най-добрия си вид. 

Тенденциите не са императив. Те са тук, за да ни дадат креативен тласък да пробваме нови цветове, кройки и стилове.

А тази година, дизайнерите имат различни виждания за това каква е съвременната жена. 

Може би тя е софистицирана аристократка като при Victoria Beckham, Michael Kors и Fendi. Модерна фея като при Valentino и Prada? Или просто бунтарка като при Gucci, Jeremy Scott и Saint Laurent?

Само в едно дизайнерите са единодушни - този сезон най-тренди е индивидуалността!

В специалното издание ELLE Колекции есен-зима 2019-2020 можете да намерите на едно място най-актуалното от модните подиуми на Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано.

Вижте някои от тях в галерията:

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser