Преминете към основното съдържание

Instagram обича кожа с косъм

Вижте доказателството в 50 снимки
© Instagram

През годините позициите „за“ и „против“ на носенето на естествена кожа са с различна активност. Официално отказали се от естествената кожа са дами като Стела Mакартни и Вивиан Уестууд – едни от любимките на еко обществата.

Въпреки това дизайнерите продължават да създават дрехи и аксесоари от естествена кожа с косъм, а клиенти като Ана Уинтър да ги носят. На панаира на суетата се приемат и двете становища.

© @mexaekaterina

Оказала се пред епохален избор, модата все още трудно прави избор между естествената и изкуствената кожа. Безспорен е един факт: кожата с косъм вече няма сезонна обусловеност и заема универсално място сред материите като дантела, кашмир и лен. Любовта към кожата остава, макар и в гардероба на всяка любителка да има и еко кожа. Но в Instagram снимките доказват любовта към аксесоарите и обувките от кожа косъм, както и към чантите, шапките и към хита на сезона – сандали от кожа с косъм и дълги шалове.

© @liudmilahq

Автор Люба Вангелова 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser