Преминете към основното съдържание

INSTAGRAM топ профили за пътешествия

Обикаляме света, като скролваме профилите на топ пътешествениците в INSTAGRAM. Вижте 7 от тях, за които си заслужава да натиснете FOLLOW!
Абу Даби
Абу Даби © @beastvacations

Най-добрите ваканции

@beastvacations

Ако следите редовно профила, няма как да пропуснете най-добрите кътчета и хотели за ваканция по света. Към момента това правят и още 4.9 милиона Instagram потребители. Някои – за да пътешестват виртуално, а други – за да видят собствените си кадри публикувани тук.

© @beastvacations, Крайбрежието на Амалфи, Италия

Блондинка в чужбина

@theblondeabroad

Тя е Кирстен Рич, по-известна като „блондинката в чужбина“. Родом от Калифорния, тя напуска работата си в сферата на корпоративните финанси, за да обикаля света. Оттогава е посетила над 50 страни и е вдъхновила на 459 хиляди последователи в Instagram.

© @theblondeabroad, Ню Йорк

#FollowMeTo

@muradosman

Серията снимки #FollowMeTo на базирания в Москва фотограф Мурад Османов и половинката му Наталия завладя Instagram през 2012 г. Днес влюбените са с 4.6 милиона последователи и продължават да представят различни дестинации по света, хванати за ръце, като Мурад обикновено остава зад кадър.

© @muradosman, Наталия и Мурад

Момичето с храната по света

@girleatworld

Представете си #FollowMeTo, но с храна, вместо с Наталия, в кадър. Това е профилът на американката Мел, която ни показва любимите си местни деликатеси навсякъде, където отиде. Най-вкусните гледки, които сме виждали, ние и още 397 хиляди последователи!

© @Girleatworld

Адреналин с Джей Алварес

@jayalvarrez

Джей Алварес е блогър от Хаваи, който обикаля света в търсене на адреналин. Приключенията му, сред които, освен екстремни спортове из красиви кътчета, бе и раздялата му с друга онлайн знаменитост – моделката Алексис Рен, са следени от 5.7 милиона души в Instagram.

© @jayalvarrez

Страстната пътешественичка

@worldofwanderlust

24-годишната Брук Соуърд от Тасмания пътува соло по света вече две години. Заради месата, които посещава сама, неведнъж ни се е искало да се напъхаме тайно в куфара й. Уви, той едва ли ще побере всички 635 хиляди нейни последователи.

© @worldofwanderlust

Моята България

@mybulgaria

Един от любимите ни профили, показващи красивите кътчета в България. Загадката му #ПознайМястото е следена от над 70 хиляди Instagram потребители и редовно ни среща с фотографи и любители, запечатали природата, традициите и историята на собствената ни страна.

© @mybulgaria

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser