Преминете към основното съдържание

Интервю с едно активно и InSync момиче

Косара Чигирева или Куси е една от големите ни любимки, която се изявява в сферата на красотата, стила и културата. Тя е съвкупност от много неща и макар познанството ни да е отскоро, успяхме да подберем и обединим нещата, с които се откроява, в...
Косара Чигирева
Косара Чигирева © Mariyana Petrova, Mamuri Photography

Косара Чигирева или Куси е една от големите ни любимки, която се изявява в сферата на красотата, стила и културата. Тя е съвкупност от много неща и макар познанството ни да е отскоро, успяхме да подберем и обединим нещата, с които се откроява, в един образ, който с радост ще ви представим. А именно – Куси е едно от най-интересните лица на българската блог сцена, жизнерадостна и целеустремена дама, която излъчва увереност и сила. Ето за какво успяхме да си поговорим с нея...

Здравей, Косара! Разкажи ни повече за себе си?

Бих се определила като мечтател и човек, който вярва, че в този живот всичко е възможно. По образование съм маркетолог, по професия - рекламист, по призвание - майка на две прекрасни момчета и момиче на пълен работен ден, привърженик на добрия вкус във всичките му проявления и най-вече в отношенията между хората. Имам щастието да се занимавам основно с неща, които обичам, да се съсредоточа върху положителното и да открия колкото се може повече примери, че то е навсякъде около нас и си струва да му отдадем дължимото внимание и уважение.

Какво най-много ти харесва в това да имаш блог?

Най-хубавото е, че имаш свободата и привилегията да бъдеш себе си и да откриваш хора, които споделят твоя начин на мислене и ценностна система. Да не забравяме, че това ти дава възможност да създаваш собствени стандарти и да променяш средата, в която живееш.

Откъде намираш вдъхновението за статиите си?

За мен вдъхновението може да бъде открито навсякъде и във всеки. Без значение дали ще видя усмихнато момиче на улицата, ще разглеждам любимото си списание или ще разговарям с любимите си хора. Няма ограничения и правила. Всеки момент може да крие своето очарование и заслужава да бъде споделен на глас.

Кой е любимият ти момент в процеса на създаването им?

Най-вълнуващ е моментът, в който успееш да изразиш мислите си. Това не винаги е възможно или се случва по най-добрия начин, но в крайна сметка най-важното е да опиташ.

Какво е било най-голямото предизвикателство за теб и блога?

Най-важното винаги е било да не стоим на едно място и да създаваме стойностно съдържание, отразяващо нашата ценностна система, да запазим личното и субективното, с което се отличаваме. Да следваме сърцето си и да не изневеряваме на себе си.

Как преодоля това предизвикателство?

Вярвайки, че има хора, които се интересуват от нещата, които ни вълнуват, и мислят като нас, както и в откриването на много съмишленици, които се присъединиха към мен.

Как успяваш да поддържаш баланса в живота си?

Може и да звучи самонадеяно, но се възприемам като много осъзната и балансирана личност. Според мен е важно да си InSync със себе си и да вярваш в това, което правиш. Тайната на баланса се крие в умението ни да приемем, че няма баланс и няма как да сме перфектни във всичко.

Като спомена InSync, знаем, че си част от новата вдъхновяваща кампания на Activia „Живей InSync”. Какво те предизвика да се включиш в нея?

Много ми допадна идеята й и факта, че марката иска да вдъхнови момичетата да вярват и следват своя вътрешен глас. Щастлива съм да бъда част от тази кампания и пример за момичетата, които имат нужда от малко вдъхновение, за да повярват в себе си. Вярвам, че понякога е нужно съвсем малко, за да повярваш, че можеш и да летиш.

Всеки ден ли се чувстваш InSync и каква е тайната ти?

Тайната е, че винаги вярвам, че всичко ще се подреди, дори и в моментите, в които усещам вътрешна слабост.

Имаш ли съвет за други момичета, които биха искали да стартират собствен блог?

Разбира се! Най-лесно е да създадеш блог. По-трудното е да го направиш интересен, да останеш верен на себе си и да накараш хората да ти повярват. В този смисъл бих казала, че е най-важно да следват сърцето си, и хората веднага ще усетят тяхната искреност и ще ги възнаградят с вниманието си.

Още по етикети

новини , звезди , баланс
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser