Преминете към основното съдържание

Интимни маршрути

Изборът за любовна ваканция зависи от ... смелостта ви!
Луксозен круизен лайнер
Луксозен круизен лайнер © Shutterstock

Любовта е любов, когато е на път! Не само перифразираме известния стих на поета Пеньо Пенев, но и решаваме да приведем тези думи в действие! Вълнуващо пътешествие в далечни земи, сред екзотична природа, в романтичен град или закътано селце – всичко може да бъде идеална сцена за един по-различен Св. Валентин. Нека и вашият празник бъде необикновен: такъв, за какъвто отдавна мечтаете или никога не сте събирали смелост да осъществите. Ето различни варианти за различен тип хора.

За любители на силни усещания:

Еротичен круиз „само по обувки“

Дрехи: долу! Празникът може да изглежда много... гол, ако се включите в еротичния круиз Au Naturel Caribbean Cruise на Windstar Cruises. Местата, през които луксозният лайнер минава, са примамливи като купичка сладолед в гореща лятна нощ: Барбадос, Тортола, Върджин Горда, Антигуа, Майро. Цените не са ниски, но не са и взривоопасни като за такова пътешествие - започват от 1506 евро на човек. Най-скъпи са апартаментите с балкон – 2842 евро. За разлика от други луксозни круизи, за този нямате нужда от куфари с маркови облекла, различни за всеки обед, вечер, басейн, дискотека и т.н. Всъщност изобщо нямате нужда от дрехи. Това е и идеята - всички на борда захвърлят тоалети и задръжки. Изискването за облекло е много просто: само по обувки. Готови ли сте за такова предизвикателство?

За романтици:

На карнавал

Мечтаете за разкоша на отминали времена, за пищни рокли, среднощни забави и обяснения в любов, поднесени във вид на ароматен букет от незабравими гледки и емоции. Трябва ви карнавал. Но не като в Рио, където царуват сластта и танците, а нежен и романтичен. За съжаление, точно на 14 февруари карнавал няма. Но седмица по-късно офертите започват да валят. Класиката, разбира се, е карнавалът във Венеция. Той започва на 26 февруари и продължава до 6 март. Петдневна автобусна екскурзия за откриването му е малко над 300 лв. На 26 февруари стартира и традиционният Карнавал на цветята в Ница, по време на който може да видите истински флорални шедьоври. Той датира от средните векове, а тази година темата е „Кралят на Средиземноморието“. Цената на едноседмична екскурзия с автобус излиза между 500 и 600 лв. Най-близо до нас е карнавалът на гръцкия остров Корфу, който се провежда в началото на март. И той е от времето на Средновековието, пренесен от венециански завоеватели. И като пищност на костюмите много прилича на този във Венеция, само музиката е гръцка. Цена на преживяването - малко над 300 лв.

© Shutterstock, Карнавал в Рио

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser