Преминете към основното съдържание

Йога фест събира най-добрите световни учители в Правец

Тазгодишното издание е посветено на водата

За втора поредна година България ще стане домакин на Udaya Live Yoga & Music Festival. Събитието ще е от 16 до 21 август в Правец. Очаква се да пристигнат 50 от най-добрите световни йога учители и музиканти.

Тазгодишното издание на фестивала е посветено на водата. Предвидени са 4 сцени на открито, разположени на брега на езерото край Правец, зали на закрито, уъркшопове и дълбоки практики. Ще бъдат организирани и специални партита край басейна. Йога практиките и занятията ще бъдат всеки ден от 7 до 19 часа, а участниците ще имат възможност да съставят своя персонална програма по избор от разнообразните йога класове. Програмата може да започне с медитация рано сутрин и да продължи до късно през нощта с музика под звездите.

Моменти от миналогодишното издание на йога феста.

“Уникалната комбинация от йога практики и музика е магия. Споделена с други хора, готови за същото приключение, тя открива пред теб нов свят, в който разбираш повече за себе си научаваш как да се справяш дори с най-трудните житейски ситуации", разказва инициаторът на събитието Ярив Лернер, основател на Udaya Entertainment и изпълнителен директор на Nu Boyana Film Studios.

Очаква се да пристигнат едни от най-добрите йога учители.

Сред учителите и музикантите, които ще бъдат на фестивала, са:
Sianna Sherman – основател на течението „Мистична йога“, преподавател, признат в цял свят, майстор на духовната алхимия.
Annie Carpenter – създател на течението на Smart Flow Йога. Ани е известна със съвременните си класове посветени на практики за възстановителна йога и йога за грижа за гръбначния стълб.
Christi Christensen – интегриране на йога, танци и хаус музика по време на дълбоко издишващи практики. Класовете на Кристи са комбинация между вдъхновение и атлетизъм.
Daniel Scott – акройога инструктор с богат опит. Даниел е известен с това, че учи както хората да бъдат йоги, така и йогите да бъдат хора.
Rudy Mettia – преподавател, който умее да мотивира всеки ученик, от начинаещ до напреднал да разбере и преживее предизвикателството йога, дори чрез най-базовите практики. 
Steve Connel – актьор, комик, поет, лектор на мотивационни речи с многобройни участия, сред които и такива пред президента Обама, Опра Уинфри, Мая Анджело и др.    
Joey Lugassy – певец, композитор с 2 номинации за награда “Еми“ в категория най-добра песен.
Idan Raichel – продуцент, пианист, текстописец и изпълнител, световно-известна музикална икона, познат с участията си на най-големите сцени на планетата.
Dave Stringer – номиниран за награда “Грами”, известен джазмен, новатор в създаването на съвременен Киртан.
Tina Malia – автор, музикант и музикален инженер, който съчетава всички жанрове на музиката от съвременен поп до етно музика.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser