Преминете към основното съдържание

Йоланда Хадид: красивите гени на модата

С успешна кариера на супермодел тя е била IT момиче доста преди дъщерите си Джиджи и Бела Хадид
© Getty

Родената в Холандия руса красавица подписва договор с Ford Modelsч и още с първите си стъпки по модната сцена доказва, че ще остане там задълго. Преди да предаде чаровните си гени на своите деца, Джиджи, Бела и Ануар, тя не само научава правилата на модата, но и това как да ги нарушава.

Освен многото легендарни визии, които оставя след себе си през 80-те и 90-те, стилът на Йоланда Хадид (вече на 55) е впечатляващ микс от най-горещите тенденции и личната й модна естетика.

Един от най-забележителните елементи в гардероба на бизнес дамата са кожените панталони, които притежава в различни кройки и цветове.

От редица папарашки снимки на Йоланда в града също става ясно, че е фен на монохромните облекла, в които тя успешно комбинира няколко нюанса на бежовото, черното или сивото за постигане на минималистична, но изключително добре балансирана визия. За появата си на светски събития тя умело подбира и по-ярък колорит, но избягва разточителните модели.

Вижте в галерията едни от любимите ни визии на Йоланда през годините.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser