Преминете към основното съдържание

Ирина Шайк и Брадли Купър се разделиха

Връзката на двойката продължи по-малко от година
Ирина Шайк и Брадли Купър
Ирина Шайк и Брадли Купър © Splash

Желанието на Ирина Шайк да стане холивудска съпруга поне засега няма да се осъществи, след като медиите обявиха новината, че двамата с Брадли Купър са се разделили. Въпреки спекулациите, че актьорът и руският модел дори ще минат под венчило, те сложиха край на връзката си по-малко от година, след като тя започна.

Според информацията причината за краха на отношенията им били възгледите на Брадли, че с Ирина няма как да бъдат не само дълготрайна двойка, но и семейство. "Всичко помежду им вървеше гладко до Коледа. Те прекараха празника в Лос Анджелис, като разправиите им започнаха с това, че Ирина и майката на Брадли не се разбират много добре", споделя приятел на актьора.

Новината за раздялата им изненада мнозина, тъй като те изглеждаха истински щастливи. Освен че Брадли запозна възлюбената си с майка си, те имаха намерение в най-скоро време дори и да заживеят заедно.

Майката на Купър обаче не виждала в лицето на рускинята снахата, за която е мечтала и ясно изразила мнението си пред сина си, с когото са изключително близки.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser