Преминете към основното съдържание

Ирина Шайк се върти около Брадли с тюрбан от станиол

Двойката и тази година заложи на Италия за лятната си почивка
Ирина със секси бански и тюрбан от станиол
Ирина със секси бански и тюрбан от станиол © Splash

Ирина Шайк явно се чувства изключително комфортно във връзката си с Брадли Купър, след като реши цял следобед да се върти около него облечена в секси черен бански и с тюрбан от станиол на главата. 

За втора поредна година двойката избра Италия за своето лятно рандеву, като този път папараците са насочили всички сили и апарати в района на езерото Гарда, за да запечатат максимално много моменти от ваканцията на модела и актьора. 

Въпросът за това защо Ирина е решила да се появи с подобен тюрбан на главата, доведе до няколко спекулации. Според част от специалистите тя просто е искала да скрие косата си от слънцето и явно не е имала друго средство под ръка. 

Друг пък твърдят, че най-вероятно рускинята просто се е подложила на някаква процедура за косата преди да се присъедини към половинката си и за да не стои в салона, докато всички мазила попият в скалпа й, тя е потърсила компанията на гаджето си.  

Миналогодишната почивка на Ирина и Брадли можете да видите долу:

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser