Преминете към основното съдържание

Ирина Шейк и Брадли Купър отново заедно?

Две години и половина след раздялата бившите любовници за първи път прекараха известно време насаме.

Ирина Шейк и Брадли се разходиха из есенния Манхатън - руският супермодел хвана актьорът под ръка, а той, съдейки по изражението на лицето му, искрено се наслаждаваше на разходката. Ирина и Брадли рядко се появяват заедно, а когато се случи, обикновено са с дъщеря им Лея. Този път родителите бяха сами, очевидно не бързаха и се наслаждаваха на компанията си.

Феновете на двойката се надяват срещата да е била по-скоро във формат на среща, отколкото на приятелска разходка. Все пак това бе една от най-красивите холивудски дройки и популярност могат да се сравняват само с Джоли-Пит.

Припомняме, че влюбените се разделиха през юни 2019 г. След това се появиха слухове за връзка на Ирина с Кание Уест. Що се отнася до 46-годишния Купър, той така и не се обвърза. Двамата запазиха приятелски отношения и заедно отглеждат 4-годишната си дъщеря Лея, която последователно живее с мама и татко.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser