Преминете към основното съдържание

Ирина Шейк на среща с потенциален любовник

Супермоделът подклажда интереса към любовния си живот

Слуховете за връзка между супермодела Ирина Шейк и дилъра на изкуства Вито Шнабел се появиха за първи път в края на март, когато двойката беше забелязана заедно в клуб. Освен това те са съседи и прекарваха много време заедно по време на карантината.

Ирина излезе на разходка в парка с очарователната си дъщеря Лея, а Вито с радост се присъедини към двете момичета на детско събитие на открито. Шейк изглеждаше сензационно в секси бяла копринена рокля с висока цепка на крака и щампа, която имитира татуировка на дракон с надпис „Без повече насилие“ на гърдите си.

Заедно с Вито и Лея те играеха на топка и си направиха импровизиран пикник на поляната. Грижовната майка беше изцяло отдадена на детето и наистина се погрижи разходката да е забавна.

Някои запознати обаче твърдят, че Ирина и Вито са близки приятели от много години и са се срещали често по двойки, когато Вито имаше връзка с Хайди Клум, а Ирина беше с Брадли Купър.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser