Преминете към основното съдържание

Ирина Шейк не потърсила дъщеря си две седмици

Красавицата коментира отношенията си с Кание Уест.

Това лято Ирина Шейк попадна в центъра на вниманието, след като се появиха слухове за връзката й с Кание Уест, който се раздели със съпругата си Ким Кардашиян по-рано тази година. Какво наистина свързва модела и рапъра е неизвестно. Според запознати Шейк и Уест са прекарвали много време заедно (дори са ходили на почивка във Франция), изпитвали симпатия един към друг и били повече от приятели. Два месеца по-късно обаче те решиха да се разделят, но запазиха добри отношения.

В интервю за Highsnobiet Шейк за първи път коментира слуховете за афера с рапъра. Съдейки по думите й, романтичната им връзка била силно преувеличена.

„Утре ще тръгнат слухове, че се виждам с портиера си. И? А вдругиден ще бъде някой друг. Винаги нещо се случва в личния ми живот, просто го пазя за себе си”, каза тя.

Ирина Шейк предпочита да не говори за личния си живот. Оказва се, че дискретността и сдържаността си тя дължи на корените си.

„Баба ми беше таен агент през Втората световна война. Мисля, че личният живот трябва да се пази в тайна. Ирина в стила на КГБ.”

Въпреки това, тя понякога говори за предишната си връзка с Брадли Купър. Двамата имат четиригодишна дъщеря Лея, която отглеждат заедно - момичето прекарва време както с майка си, така и с баща си.

„Той е страхотен и грижовен баща. Не е необходима бавачка. С Лея отидоха на почивка за две седмици и не съм им се обаждала нито веднъж”, сподели Шейк и добави, че с Купър са доста строги родители и учат дъщеря си на добри маниери.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser