Преминете към основното съдържание

ИРИНА ТЕНЧЕВА за любовта, парите и голямото семейство само пред ELLE

И още за теорията, че ако повече жени заемат ръководни позиции, светът ще е едно по-добро място – с цифри и факти!
Ирина Тенчева на корицата на сп. ELLE
Ирина Тенчева на корицата на сп. ELLE

Броени седмици след като дари със син продуцента Иван Христов, нежната му половинка Ирина Тенчева застана пред обектива на списание ELLE. Слънчевата сесия за корицата е заснета в един от най-красивите заливи на Черноморието – Бялата лагуна край Балчик, а част от кадрите са в комплекс Lighthouse Golf&SPA.

© Костадин Кръстев-Коко, Модел на част от есенните тенденции в броя стана самата Ирина

Ирина Тенчева, известна от телевизионния екран като лице на предаванията „Най-добрата майка“, “Град на ангели“ и „Ангел парк“, в откровено интервю за новия брой на списание ELLE говори за споделените радости в родилната зала, за амбицията да променя към добро човешки животи, за желанието да помага, за егото, с което иска да се пребори, за най-голямото щастие в голямото им семейство, за парите и любовта, която трае по-малко от три години.

От септемврийския брой на списание ELLE ще разберете още кой е българският тенор с тяло на атлет, който покорява с гласа си Италия, и защо един от най-успелите наши актьори в чужбина – Христо Живков, гледа на себе си като на зрял егоист на 40.

© Павел Червенков, Христо Живков, един от най-успелите български актьори в чужбина, със сесия и интервю в ELLE

Ще научите за теорията, че ако повече жени заемат ръководни позиции, светът ще е едно по-добро място – с конкретни с цифри и факти от световната икономика. А също и за женската амбиция, майчинството и заплащането на работещите момичета.

Списание ELLE предлага още един необичаен поглед върху връзката на секса с алкохола и отговори на въпроса: „Какво тревожи душата ви?“.

Модните страници в броя посрещат есента с първите тенденции за новия сезон, а козметичните – с цветовете на страстта и красивите изкушения, които са Must-have за септември.

Търсете новия брой на списание ELLE от 20 август!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser