Преминете към основното съдържание

Принц Уилям: "Искам с Хари отново да играем в един отбор."

Изглежда синовете на Даяна искат отново да възстановят семейната връзка

а 6 май, когато малкият син на Хари и Меган, Арчи, навърши годинка, стана ясно, че „великолепната четворка” на кралското семейство, отново е установила връзка, макар и само виртуално. По всичко личи, че ледът е разчупен. Кети Никол, която е доверен човек на кралското семейство, отбелязва, че братята отново са в контакт и поддържат отношения.

Тъгата на херцога на Съсекс по дома, редица кралски рождени дни, а също така и положителният тест на принц Чарлз заCOVID-19 в края на март, дадоха възможност братята отново да започнат да общуват помежду си.

Отначало се смяташе, че първоизточник на грандиозния скандал и оттеглянето на херцозите на Съсекс е напрежението между Меган Меркъл и Кейт Мисълтън, но много скоро се появиха слухове, че първите искри са пламнали именно между синовете на Даяна. Пръв за това намекна Хари, който каза: „Всичко се случва. Но, вижте, ние сме братя. И винаги ще бъдем братя.Сега, разбира се, вървим по различни пътища, но аз винаги ще съм до него, а, доколкото знам, и той ще бъде винаги до мен… Ние не се виждаме толкова често, както преди, защото сме много заети, но аз много го обичам.”

След срещата в Сандригам през януари тази година, 38-годишният Уилям споделил със свой приятел своите мисли около драмата с Уилям: „Цял живот съм прегръщал брат си, но повече не мога да го правя – ние сме отделни личности – казал херцогът на Кеймбридж според Sundy Times – Много ми е тъжно. Всичко, което можем да направим, е да се опитваме да ги поддържаме и да се надяваме, че ще дойде времето, когато всички отново ще играем в един отбор.”.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser