Преминете към основното съдържание

Искате да разнообразите уикенда с горещо четиво? Отдайте се на фантазиите с тези 5 книги

Истерията, която предизвика трилогията "50 нюанса сиво", засили още повече интереса към еротичните романи

Е Л Джеймс - „Грей“


Логично беше, че след като любовта между доминанта Крисчън Грей и невинната Анастейжа превърна „50 нюанса сиво“ в най-четения еротичен роман за последните години, авторката да подхване историята отново. В книгата си „Грей“ Е Л Джеймс представя гледната точка на контролиращия всичко около себе си млад бизнесмен, чийто живот се преобръща след срещата му с Ана. Именно мислите на Крисчън са тези, които читателките на трилогията тръпнеха да разберат и да усетят чрез него промяната, която обичта на любимото момиче донесе в иначе сивия му и объркан свят. С „Грей“ желанието им се осъществи.

Издателство Бард

Силвия Дей - „Седем години копнеж“


Силвия Дей безспорно е един от най-добрите автори на еротични романи, а поредицата й „Кросфайър“ печели с всеки изминал ден все повече и повече почитатели. Оказва се обаче, че „Седем години копнеж“ е романът, който вдъхновява писателката за историята на Гидиън Крос и Ева Тримел. Действието на „Седем години копнеж“ се развива преди повече от двеста години, а героите му са белязани от сковаващите рамки на английското висше общество. Едва осемнайсетгодишна, лейди Джесика Шефилд е сгодена за виконт Тарли. В навечерието на сватбата си тя неволно става свидетел на страстна тайна среща между младия Алистър Колфийлд и два пъти по-възрастна от него дама – в гората на имението „Пенингтън“ двамата се отдават на ласки, които ще пробудят неподозирани усещания у младата жена.

Издателство СофтПрес

Джесика Редмерски - „Миг преди винаги“


„Уникална книга!“ Това е определението, което читателките, в чийто ръце е попаднал романът на Джесика Редмерски, споделят, след като го прочетат. „Миг преди винаги“ отново ни показва героите Камрин и Андрю, пет месеца след първата им среща. Двамата се влюбват силно един в друг, доказвайки, че когато на двама души им е предопределено да са заедно, съдбата ще намери начин това да се случи.
Сега Камрин и Андрю посрещат заедно всяка възможност, която животът им предлага, следвайки взаимната си любов към музиката. Но когато буреносните облаци на трагедията надвисват над тях, връзката им е подложена на най-голямото от всички изпитания. Докато Камрин се опитва всячески да притъпи болката от станалото, Андрю взема дръзко решение: за да си възвърнат познатия ритъм на предишния си живот, двамата поемат отново на пътешествие около страната. Заедно те ще преоткрият вълнението, страстта и копнежа и ще срещнат по-големи предизвикателства, отколкото някога са можели да си представят.

Издателство Сиела

Алис Клейтън - „З като закови ме“


Дългото чакане на продължението на книгата „О като Оргазъм“ получи своите похвали в момента на излизането си на пазара. В „З като закови ме“ Каролин Рейнолдс и Саймън Паркър продължават новата си връзка. С шеф на продължителен меден месец, работещата дълги часове Каролин , трябва да поддържа компанията за вътрешен дизайн, тъй като тя е и главен дизайнер за обновяване на една красива стара сграда за хотел. И със Саймън, надут пуяк фотограф за гадже, който постоянно пътува по света, двойката е в тежък режим, но „отсъствието прави чувствата им по-силни”. След дългото пътуване, Саймън иска Каролин в дома си много повече..

Издателство Бард

Кристина Лорен - „Красиво начало“


Пишещите под псевдонима Кристина Лорен - приятелките Кристина Хобс и Лорен Билингс, ни срещат в „Красиво начало“ с незабравимите двойки Макс и Сара, Уил и Хана и, естествено, Бенет и Клоуи, в три щури, луди, горещи и много романтични новели.
Два самолетни билета, една френска вила и начало на нещо неочаквано, или не съвсем. Предложението е направено, залогът е хвърлен, сватба ще има, но преди големия ден трябва да има луда нощ. И къде е най-подходящото място за ергенска вечер. Вегас, естествено! Но дали ще се учудите, ако ви кажем, че планираният мъжки уикенд се проваля напълно, благодарение на две умопомрачителни красавици. А най-голямото изпитание тепърва предстои. Бенет и Клоуи са на път да проверят дали могат да издържат заедно достатъчно дълго, за да си разменят халки вместо хапливи думи.

Издателство Егмонт

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser