Преминете към основното съдържание

Искате ли да бъдете на корица на списание?

Dove Real Beauty Magazine ви дава този шанс

Едно много специално списание бе представено на специално събитие точно на осми март. Dove Real Beauty Magazine излиза в един единствен брой, а корицата му може да бъде персонализирана и всяка жена да има шанса да бъде звезда . Това може да стане, ако отскочите до мол „Сердика“ и откриете специалната инсталация с форма на списание на етаж 1. Само след няколко минути ще държите в ръце уникално издание на Dove Real Beauty Magazine със собствения си образ на корицата. Другият вариант е да влезете на сайта dovemybeauty.bg, да качите ваша снимка, да споделите персонализираната корица и да играете за спечелването на страхотни награди от Dove.

Но какво представлява самото списание? То е част от кампанията на марката „Моята красота. Това съм аз!“, която иска да поощри жените да бъдат себе си и да не слeдват чужди идеали за красота.

Между страниците на списанието няма да прочетете съвети за това как да станете по-красива, по-слаба, по-секси, а ще се срещнете с историите на жени, които харесват и обичат себе си, въпреки външните несъвършенства, които някога са ги карали да се чувстват зле. Те са интересни, уверени, успяващи в нещата, които правят, жени. В списанието ще ви посрещнат мъдростта на Цветана Манева, историята на европейската и световна шампионка по бокс Станимира Петрова, неуморната актрисата Ева Тепавичарова, искреността на специалиста по реклама Дани Блажева и разказите на няколко вдъхновяващи чуждестранни дами. Не е пропусната и мъжката гледна точка, която също гали дамското самочувствие.

Ашли Греъм

Галерия

Ашли Греъм

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser