Преминете към основното съдържание

Искате ли да бъдете перфектна в леглото?

6 тайни, споделени от мъжете за това какво прави една жена незабравима

За какви заслуги може да получите 6-ца в леглото? Как да се превърнете в незабравима жена и изобщо знаят ли мъжете какво значи истинска жена? А може би мъжът е доволен, когато тя не бърка името му и не заспива прекалено рано? Много са нюансите на незабравимата и истинска жена! Има базови шест твърдения обаче, които според мъжете са онова, което те разпознават в жена, която остава незабравима. И им се иска всяка жена да ги знае!

Правило 1: Секс с ентусиазъм!

За да бъдете наречена добра любовница, трябва да работите активно с бедрата си в леглото. Причината за подвижността ви изобщо не е интересна за мъжете (дали ще е страст или желание за изгаряне на калории), важното е да има ентусиазъм. Добре е да има и контакт с очите. Мъжете могат да приемат симулантки, но безразлични жени – не. Сексът е отборна игра и на мъжете им е скучно да го правят „сами“. Сексуалната активност е стимулант за либидото. Отдавайте се на мъжете с блясък в очите.

Правило 2: Желание за експерименти!

Ако слушате мъжете как да бъдете незабравима любовница, то спалнята трябва да се превърне в научна лаборатория. Мъжете са по-иновативни и рискови натури, защото искат да оставят следа след себе си. Целта на повечето експерименти не е в това да се удължи оргазмът и да се стигне дори до нов. Самият експеримент е целта. Мъжете обичат да пробват нещо ново. Най-добрата любовница няма да се оплаква, че мъжът й не я задоволява, а ще му даде възможност за изява. Не се страхувайте да признаете, че експериментът ви е харесал!

Правило 3: Казвайте „Да!“

Интимният живот ще бъде далеч по-интересен и лесен, ако пред спалнята двамата партньори си казват кой какво иска от другия. Но това не е начин да се превърнете в добра любовница. Има начин да усъвършенствате партньора си като любовник,. Без да му обяснявате къде точно се намира клиторът. Просто трябва да казвате „Да“, когато е на точното място и с точната интензивност. Така мъжът няма да се отчая и ще знае как да действа с ласките. Мъжете приемат за истински подарък жена, която е готова да говори за тялото си.

Правило 4: Казвайте „Не!“

Жената по-скоро ще се лиши от оргазма си, отколкото да насочи мъжа в грешна посока. Мъжете приемат, че най-добрата любовница знае как да отказва, какво да казва и как да се съпротивлява. Ако жената е готова на всичко и винаги, тя не е интересна. Когато отклонявате предложението на мъжа, винаги имайте алтернативен сценарий. Вместо да упреквате мъжа до себе си за това, че не ви е харесал секса, по-добре му откажете. Понякога мъжете наистина не разбират защо партньорката им не ги е спряла навреме.

Правило 5: Показвайте!

Мъжете обичат с очите, затова гледат и порно, затова ходят в стриптийз барове. Те са визуални. Очите са тяхната ерогенна зона. Тя трябва да се атакува. Но жената намира хиляди причини да се крие под одеялото – два-три килограма отгоре, косми, стрии, пъпки, целулит – аргументите са много. Оглежда жената, за да я оцени до колко е съвършена и дали й липсват определени детайли. Мъжът обича да гледа там, където се случва главното представление. Защо си създавате комплекси, като така или иначе мъжът ще си представя някоя друга?!

Правило 6: Повече секс!

Повечето мъже разбират, че жените предпочитат ласки, мили думи, ароматни свещи и копринено бельо. Но мъжете по природа са груби и търсят спонтанност, търсят импулсивност у жената и повече сексуален порив. Така че понякога е добре да направите крачка назад от благоприличието и да им дадете възможност да забравят за цивилизационния подход – отдайте се на брутален секс.


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser