Преминете към основното съдържание

Тялото, което роклята с гол гръб обича

Ако изпълнявате тези условия, много скоро ще имате успех!
© ImaxTree

Гънката в кожата над страничния ръб на сутиена безпокои много жени. Добрата новина е, че може да се избавите от нея с малко усилия. Но идеалната линия на гърба изисква постоянна работа. Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да изглеждате по-добре и да се чувствате по-млади.

Кардио

За строен гръб е добре да потичате повечко на пътеката във фитнеса. 60-минутни тренировки 5 пъти в седмицата – това е цената, за да видите истински резултати. За да видите още по-добър ефект, заменете някои от кардио тренировките с интервални такива, които редуват интензивно натоварване с почивка. Тези тренировки помагат за изгарянето на 200 калории повече в сравнение с обичайното натоварване.

Силови упражнения

Добавете към обичайните си тренировки и упражнения за гръб, рамене и коремна преса. Това ще тонизира мускулите ви и те ще изглеждат доста по-добре. Упражнения с медицинска топка ще развият баланса и ще изправят стойката ви.

Йога

Качествените силови упражнения и кардио тренировките са основни, но за строен гръб йогата е безценен помощник. Особено в борбата с мастните натрупвания в страничните части. Само след няколко дни и при редовно и старателно изпълнение на позите, резултатът ще е видим.

Хранене

Според звездния треньор Ан Кайзер, сред чийто клиенти са Сара Джесика Паркър, Наоми Уотс и Шакира, кардио и силовите тренировки са добро начало. Но истинският ефект идва след комбинацията с правилно хранене. За да разберете кое е най-подходящото меню за конкретния ви проблем, посетете диетолог. Задължително!

Дрехи

Време да започнете да купувате дрехи по усет, а не по размер. Дънките, които се впиват в талията ви, няма да направят гърба ви да изглежда по-строен. Същото се отнася и за сутиена.   

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser