Преминете към основното съдържание

Искате ли да направите бърз тен?

Тези 9 продукта съдържат специални съставки и формули за активиране на тена

Излагането на слънце е единственият здравословен начин да придобиете тен. Да, звучи смело, но е така! Това има своите условия, разбира се. Трябва да използвате подходящи слънцезащитни продукти, с които не само ще защитите кожата си, но едновременно с това, ще получите така желания сексапилен загар.

Едни от най-търсените продукти за защита от слънцето са тези, които помагат за активиране на тена. Те запазват така важната хидратация на кожата и не позволяват тя да изсъхва под агресивните слънчеви лъчи. По-ниският SPF фактор на защита изисква по-честото нанасяне на продукта. 

За да имате равномерен тен е важно да пиете много вода, докато сте на плажа, за да се хидратира кожата ви добре – това помага за по-дългото му задържане. Добре е да правите и упражнения, преди да се изложите на слънце – така ще подобрите кръвообращението, което помага за добрата пигментация на кожата. И не на последно място – по-добре по малко, но равномерно излагане на слънце, вместо много време наведнъж. 

Олио и концентрат за придобиване на тен е това, което трябва да сложите задължително в козметичния си несесер за слънчевите бани. Помагаме ви с подходящи предложения, които благодарение на специалните съставки и технологиите за активиране на тена правят мечтата възможна.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser